Comedy-Events.be

Comedy is HOT! Comedy is COOL! Hoe mix je deze 2 tegenstellingen?

Een comedy-artiest in lijn met je bedrijfsprofiel, een unieke sfeer, een juiste setting, de perfecte locatie en iets lekkers om te eten maken dit voor uw genodigden een memorabele belevenis.

Een subtiel uitgebalanceerde timing van het evenement met respect voor de genodigden, de comedian, de locatie, de setting, de bedrijfsfilosofie,... kortom op en top beleving! Een gezonde mix van comedy, dining, ontspanning, networking, verwondering... het kan!
Deze op maat gemaakte concepten met de integratie van een comedy-optreden in theatersetting kunnen voor elk soort event: klantenevents, personeelsfeesten, teambuilding, productlanceringen, incentives, ...

Een subtiel uitgebalanceerde timing van het evenement
Totaalorganisatie

Totaalorganisatie

Events moeten niet altijd grootschalig zijn, of gelijk staan aan enorme budgetten. Een unieke sfeer, een juiste setting, de perfecte locatie, iets lekkers om te eten en een comedian maken dit voor uw genodigden een unieke en memorabele belevenis.
Comedyshows.be en ComEmotion slaan hiervoor de handen in elkaar!
2 werelden verzameld tot een uniek totaalconcept. Door de gebundelde krachten van beide organisatie en een unieke comedy-ervaring.

Crisis ? Inderdaad!
Comedy-events.be biedt oplossingen

Natuurlijk bieden wij geen oplossing voor de crisis...
Maar in moeilijke tijden is het juist heel belangrijk om uw medewerkers en uw klanten te blijven appreciƫren en wederzijds engagement te stimuleren op een informele manier.
Comedy-events.be kan hier wel voor de oplossing bieden!
Unieke Comedy Events tegen betaalbare prijzen.

Crisis?
Crisis?

Eerlijk, transparant, no nonsense en open

Onze aanpak: eerlijk, transparant, no nonsense en open!
We nemen alle zorgen van de organisatie over... maar in overleg met U, want het blijft uw evenement, uw genodigden.
Events worden op maat georganiseerd vanaf 50 personen.
Wenst u een kleinere aanpak en uw genodigden te inviteren op een comedy evenement: kijk dan snel naar onze VIP-pakketten tijdens de publieke Comedyshows: www.comedyshows.be

Onze referenties