Jan-Bart De Muelenaere

Jan-Bart is al 13 jaar lang als comedian aan het werk te zien op podia doorheen Vlaanderen. De afgelopen jaren toerde hij succesvol rond met zijn eerste comedyshow ‘Over Leven in West-Vlaanderen’, een absurde analyse van West-Vlaanderen en zijn inwoners. Achter de schermen is hij actief als publieksopwarmer voor o.a. ‘Play Sports’, ‘Is Er Een Dokter In De Zaal’ en ‘Gert Late Night’.

Speeldata Jan-Bart De Muelenaere

Er zijn momenteel geen speeldata gekend voor Jan-Bart De Muelenaere

Volledige kalender

In zijn tweede avondvullende voorstelling ‘EHBE – Eerste Hulp Bij Ergernis’ brengt comedian Jan-Bart De Muelenaere een bloemlezing uit de immense lijst aan grote en kleine ergernissen die ons de kast opjagen. Op een humoristische en interactieve manier analyseert hij waarom we ons ergeren aan specifieke dingen en probeert hij er een eigenzinnig maar vooral grappig antwoord op te bieden. Naast de algemene ergernissen worden ook zijn eigen kleine kantjes en die van het aanwezige publiek getackeld.

Rolt u uw ogen zo vaak en hard dat u bang bent dat ze uit hun oogkassen zullen vallen? Dan is ‘EHBE – Eerste Hulp Bij Ergernis’ de perfecte voorstelling voor u!