Maak je avondje comedy compleet… Een hapje eten op voorhand? Nadien nog gezellig iets gaan drinken? Of wil je misschien ook overnachten in de stad? Hieronder vind je alvast enkele tips, allemaal op wandelafstand van de zalen waar onze comedyshows doorgaan. Enjoy!

Brugge

Mister Spaghetti

Mister Spaghetti staat bekend om zijn diversiteit. Ze bieden een overvloed aan spaghettisoorten: gewone spaghetti, capellini, volkoren, spelt en glutenvrije spaghetti staan op de menukaart. Er zijn 20 verschillende soorten sauzen gaande van 7 bolognesesauzen tot specialtiteiten zoals Sweet Scampa, Cheesy Lover of Sir Canara. Ook mensen met allergieën (gluten, lactose, …), vegetariërs en vegans komen er aan hun trekken.

– Locatie: Zonnekemeers Parking – Site Oud Sint-Jan
Reserveer online / +32 50 37 03 39

De Stoepa

De stoepa is een gezellige eet-en praatkroeg aan de rand van de Brugse binnenstad. Je kan er terecht voor een lekkere wokgerechten, curry’s, pastas, salades en verzorgde snacks, waarvan héél wat vegetarisch. U bent er ook steeds welkom voor een gezellige avond met een bvb een glaasje uit ons ruim wijnassortiment of één van onze talrijke biertjes. Groot tuinterras en winterterras met verwarming.

– Locatie: Oostmeers 124, 8000 Brugge
– Reserveren: +32 50 33 04 54

Comptoir Des Arts

Dit uiterst gezellige late-night bluescafé bevind zich op 140 meter van de Brugse stadsschouburg. Op de kaart staan meer dan 80 Belgische bieren en meer dan 20 whiskey’s. Comptoir Des Arts nodigt trouwens elke maand een liveband (blues/soul/jazz) of comedian uit voor een optreden.

– Locatie: Vlamingstraat, 53 – 8000 Brugge
Website

Hotel De Orangerie

Charmant 15de eeuws gerennoveerd klooster op het kanaal De Dijver in het centrum van Brugge. Verleden en heden kruisen elkaar in een decor van antiquiteiten en frisse, luchtige kleuren. Terras met zicht op het kanaal voor “high tea” in de zomer en knetterend haardvuur in de winter.

Boeken
Website