Arnout Van den Bossche

De onbekendste bekende comedian. Een onverklaarbaar fenomeen.

Ook wij begrijpen het nauwelijks… maar vraag op straat aan 100 mensen wie Arnout Van den Bossche is en nauwelijks enkelingen kunnen er een antwoord op geven. En toch gaat uitgerekend hij twee maal de Lotto Arena trachten te laten vollopen?!

Ondanks zijn relatieve onbekendheid slaagt Arnout er de laatste jaren in om elke zaal uit te verkopen. Hoe meer Arnout speelt, hoe groter de vraag naar tickets wordt. Mensen beschouwen Arnout als dé tip die ze moeten delen met vrienden, familie en collega’s. En dan zijn er natuurlijk nog de filmpjes waarvan één meer dan 1 miljoen keer werd bekeken.

En daarom… daarom durft Arnout ook uitpakken met 2 Lotto Arena’s:

31/01/20 Burn-Out voor Beginners, voor de allerlaatste maal in Vlaanderen
01/02/20 Op vraag van velen herneemt Arnout éénmalig zijn succesvol comedy debuut: “De Relatiefluisteraar”

Speeldata Arnout Van den Bossche

Er zijn momenteel geen speeldata gekend voor Arnout Van den Bossche

Volledige kalender

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Zijn belangrijkste taak was het tijdig bezorgen van een zakje paaseitjes aan de collega’s. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, is hij maar begonnen met zijn echte specialiteit: mensen observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof?

In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven maar mét flauwe moppen, de verkoper met ego-problemen, de politieker met de uitleg achteraf, de bazin van het 2de die elke middag alleen haar boterhammen opeet en natuurlijk de zwartwerkende collega die iedereen kent.

Arnout heeft ze allemaal vakkundig voor ons gadegeslagen. Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je zijn eigen tips voor het overleven in deze plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out.