Steven Mahieu

Beste fans,
Ik kom even met minder goed nieuws. Na 15 jaar comedy en vlak voor een nieuwe tournee voel ik dat mijn mentale power op is. Ik zie al een tijdje de oranje lichtjes knipperen van mijn dashboard en heb ze genegeerd omwille van mijn dadendrang. Onbewust heb ik mezelf een te grote druk opgelegd om “klaar” te zijn voor mijn 5de tour. Nu is het tijd om even onder mijn “motorkap” te laten kijken naar wat er precies moet gebeuren, voordat ik op de muur knal én de motorkap helemaal niet meer open kan. Ik kies even voor mezelf als persoon, voor mijn gezin en voor mentale rust.
Mijn nieuwe tournee die dit weekend ging beginnen, zet ik on hold tot zomer 2024. Geef me graag even de nodige tijd. Ik kom terug van zodra “moeten” terug “willen” is, en  “presteren” weer “spelen” is. De shows worden verplaatst, maar die puzzel leggen we later. Reeds aangekochte tickets blijven wel geldig. In overleg met mijn omgeving en de organisatoren, hoop ik voorjaar 2024 te kunnen communiceren over mijn latere plannen. Ik hoop jullie dan terug op mijn shows te ontmoeten.
Soms kan de titel van een show redelijk gênant zijn, dus tot in “Stabielere” tijden 🙂 Ticketkopers worden persoonlijk op de hoogte gebracht via mail.
Tot later, Steven

Speeldata Steven Mahieu

Er zijn momenteel geen speeldata gekend voor Steven Mahieu

Volledige kalender